UM Star Lecture Rotterdam: De psychologie van obesitas

Rotterdam 22 januari 2015

Locatie: Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, Rotterdam / Tijd: 20:00 -23:00

In januari 2015 viert de Universiteit Maastricht haar 39-jarig bestaan. Op 22 januari om 20.00 uur organiseert de Universiteit Maastricht simultaan in 12 steden en 4 landen, lezingen van prominente UM wetenschappers, voor jullie, onze afgestudeerden: de UM Star Lectures.

We nodigen je van harte uit door je aanwezigheid bij te dragen aan het begin van een nieuwe traditie om samen de Dies Natalis van de Universiteit Maastricht te vieren, kennis te nemen van nieuwe actuele wetenschappelijke inzichten en andere alumni te ontmoeten.

De Universiteit Maastricht wil graag dat haar alumni zich blijvend verbonden voelen met hun universiteit, hun opleiders, mede-alumni, studenten en de stad Maastricht. We willen alumni laten zien dat de wij, de UM, door het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig internationaal netwerk en lifelong learning, er ook is na je afstuderen.

Prof.dr. A. Jansen spreekt over "De psychologie van obesitas" in Hotel New York, Koninginnenhoofd 1 in Rotterdam.

Aanmelden? Stuur een mail naar alumni@maastrichtuniversity.nl onder vermelding van je voor- en achternaam en de stad van de betreffende UM Star Lecture.

Via onze website lees je welke hoogleraren zullen spreken en welke steden/landen zij aandoen. Mocht je graag iemand meenemen? Introducees zijn welkom!

We hopen zeer op je komst bij een van de 12 lezingen!

Jos Kievits

Directeur Development & Alumni Relaties