Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof


Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof

23 januari 2015

Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof Oproep organisatie Koningsdag 2015 Bergeijk 't Hof

Dit jaar zal er mogelijk niet, zoals al jaren gebruikelijk is , een viering van Koningsdag plaatsvinden op het Hof in Bergeijk met ballonnen, vrijmarkt en aubade. Koningsdag 2015 vindt plaats op maandag, 27 april.



De afgelopen 25 jaar hebben 13 buurtverenigingen steeds bij toerbeurt de coordinatie van deze dag op zich genomen. Zij hebben in de laatste jaarvergadering besloten dit niet langer te doen. De afgelopen jaren is er al herhaaldelijk geprobeerd om een Oranjecomite op te richten, zoals dat in
vele dorpen wel bestaat ,maar tot op heden helaas zonder resultaat.



Overigens zal de plaatselijke horeca wel net als voorgaande jaren een middagprogramma organiseren en ook wordt er door de sportcoaches van de gemeente gewerkt aan een mogelijk "sportprogramma" voor de jeugd op die dag.



Wat er echter nog mist is een organiserend comite dat de coordinatie van deze dag op zich wil nemen. Van meerdere kanten horen wij dat mensen (lees: u als bewoner van Bergeijk) het zonde zouden vinden als er bijvoorbeeld geen vrijmarkt en geen aubade zou plaatsvinden.



Wie wil zich inzetten om ervoor zorg te dragen dat Koningsdag 2015 op Bergeijk 't Hof een nieuwe impuls krijgt? We roepen verenigingen en personen op om zich te melden. Er wordt dus gezocht naar een paar mensen die het evenement dit jaar wil cooerdineren. Uiteraard kan gebruik gemaakt worden
van het draaiboek dat beschikbaar is voor het comite dat dit op zich wil nemen. Ook is er voldoende budget beschikbaar. De horeca, de sportcoaches, de gildes, de harmonie, de gemeente, iedereen wil meewerken om Koningsdag weer een succesvol evenement te laten zijn maar er is hulp nodig.



Kan jij, willen jullie (bijv als vereniging) een bijdrage leveren? Dat zou zeer gewaardeerd worden. Geinteresseerden kunnen zich melden bij E. Kronemeijer, 06 535 00 119 (ook voor nadere informatie)