Getuigen poging overval gezocht


Laatste update: 25-01-2015 | 14:10

Amsterdam - Zaterdag 24 januari heeft een gewelddadige poging overval plaatsgevonden bij een woning aan de Bundlaan. Een vrouw raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Aan het einde van de middag om iets voor half zes belden drie jongens aan bij een woning aan de Bundlaan. De 73-jarige bewoonster deed open en het drietal probeerde haar te overvallen. De jongens mishandelden de vrouw en staken haar met een voorwerp. Vervolgens sloegen ze op de vlucht.
Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de daders, maar zij zijn niet meer gevonden.

Naar ziekenhuis

Het slachtoffer moest behandeld worden aan haar verwondingen en is naar het ziekenhuis gebracht. Naar omstandigheden gaat het goed met de vrouw.

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart. In verband met dat onderzoek komen rechercheurs graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Personen die anoniem willen blijven omdat ze meer weten over
wie verantwoordelijk zijn voor deze gewelddadige poging overval, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.