Egmond Wandel Marathon brengt XXXX euro op


Egmond Wandel Marathon brengt 6700 euro op

26 januari 2015 Print | Verstuur e-mail
De twaalfde PWN Egmond Wandel Marathon heeft 6700 euro opgebracht voor de reumabestrijding. Het bedrag bestaat uit de extra bijdragen die deelnemers deden bij inschrijving en uit de opbrengsten van sponsorlopers. Reumafondsambassadeur Anita Witzier nam de cheque in ontvangst. Wij danken
iedereen die zich tijdens de 'Egmond' heeft ingezet voor het Reumafonds!

De PWN Egmond Wandel Marathon is al jaren een wandelklassieker. De routes van 10,5 en 21,1 kilometer door het prachtige Noordhollands Duinreservaat worden speciaal opengesteld voor de wandelaars. Dit jaar genoten ruim 14.000 deelnemers van de wandelmarathon.

Stand Egmond 2015Meet and greet met Anita Witzier
Op de zogeheten Wandel Expo aan het beginpunt van de 4 verschillende routes konden deelnemers op zondag 25 januari Anita Witzier ontmoeten. Anita signeerde haar columnbundel en ging met wandelaars op de foto.



Egmond cheque 2015 Anita kreeg de cheque met de opbrengst uit handen van Fedde de Boo, voorzitter van Le Champion. Deze sportorganisator stond opnieuw garant voor een vlekkeloos verlopen wandelevenement.
Vrijwilligers van het Reumafonds bemensten 2 van de 4 stempelposten op beide dagen.



Winnaars hotelarrangement
Onder de sponsorlopers van de PWN Egmond Wandel Marathon mocht het Reumafonds een weekendje weg verloten. De winnaars van het volledig verzorgde weekend in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee zijn Lilian en Roy Out uit Zaandam. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

Ook het Reumafonds sponsoren?
Start u binnenkort een actie en wilt u daarmee het Reumafonds steunen? Kijk voor tips op onze website.