McGregor kiest voor Cloud BI Services


Strategische informatie en analytics als een service

Woerden, 20150205 -- McGregor Fashion Group, waaronder ook de merken Gaastra en Adam, heeft besloten om al haar activiteiten op het gebied van Business Intelligence (BI) uit te besteden aan de in Woerden gevestigde BI-specialist Inergy. Beide partijen kwamen een contract voor vier jaar overeen.

McGregor Group gaat voor haar managementinformatie en voor haar operationele informatie gebruikmaken van Inergy’s Cloud BI Services. Op basis van (transactie)gegevens uit Microsoft Dynamics AX for Fashion en diverse aanvullende bronsystemen genereert Inergy stuurinformatie voor het management in de vorm van rapportages en dashboards.

“Een actueel en goed inzicht maakt dat we veel kort cyclischer en dichter op de bal kunnen spelen waar het gaat om inkoop van collecties, optimaliseren van voorraden en het aansturen van onze wholesale- en retail activiteiten”, aldus Hans Platschorre, CFO bij McGregor Group. “Daarnaast, en daar is het ons uiteindelijk om te doen, gaat Cloud BI ons helpen bij het realiseren en uitrollen van e-commerce en onze omnichannel strategie.”

Ontzorgen

“Steeds meer bedrijven weten ons te vinden”, vertelt JanKees Lampe, CMO van Inergy. “We bieden functionaliteit, performance, flexibiliteit en een korte time-to-market. Met meer dan 350 manjaar kennis en ervaring op het domein van Business Intelligence kunnen wij onze klanten echt ontzorgen. Wij garanderen de beschikbaarheid en continuïteit van strategische informatie en analytics zonder dat zij daarvoor zelf grote investeringen in specialistische kennis en in dure infrastructuur hoeven doen. Inmiddels bieden wij ook Cloud services voor unstructured data en data discovery. We zijn er trots op met onze services een bijdrage te kunnen leveren aan McGregor’s ambitie en succes!"

Over McGregor Fashion Group

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Meer dan 1.200 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van de merken McGregor en Gaastra. Die merken zijn verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, 265 shop-in-shops en meer dan 152 eigen winkels binnen de formules McGregor, Gaastra en ADAM menswear.

Over Inergy

Succes is geen toeval. Goede besluitvorming op basis van juiste informatie is bepalend voor succes. Daarom ondersteunt Inergy mensen én organisaties datagedreven te werken. Het resultaat? Meer omzet, meer efficiëntie en lagere kosten. Inergy levert onder meer advies, implementatie, hosting en onderhoud op het gebied van business intelligence, big data, analytics en data discovery oplossingen. Klanten van Inergy zijn grote en middelgrote organisaties in de retail, financiële dienstverlening, (online) media en logistiek.

Kijk voor meer informatie op www.inergy.nl.





Inergy Analytical Solutions BV