unitedprint.com SE maakt zijn klanten FIT voor de beurs

unitedprint.com SE maakt zijn klanten FIT voor de beurs

De levering van grootformaat-print- en reclametechnologie zit in de lift!

RADEBEUL, Duitsland - (Business Wire)

SE vervult met de invoering van grootformaat-print- en reclametechnologie en zijn online platformen print24 en unitedprint unitedprint.com een grote wens van zijn klanten. Ali Jason Bazooband, de nieuwe Marketing Director bij unitedprint.com SE, verklaart: "De uitdaging was zeker niet eenvoudig. Goedkoop kopen en winstgevend verkopen is nauwelijks een aanvaardbaar voorstel voor onze klanten, die gewend zijn aan een hoge productkwaliteit. Daarom hebben we onze expertise binnen het bedrijf versterkt en een eigen site gebouwd voor grootformaat-print- en reclametechnologie. Het is de enige manier om te zorgen voor de beste prijzen voor onze klanten die voortdurend een hoge kwaliteit gewoon zijn."

Naast de klassieke printproducten en hoogwaardig textiel is het nu mogelijk om grootformaat XXL-print- en reclametechnologieproducten te bestellen, alles conform de onfeilbare standaard van unitedprint. De online printer begint nu aan een intensieve marketingcampagne voor zijn merken print24, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, en biedt concurrerende prijzen voor (roll-up) displays, banners, borden, dekzeilen, vlaggen, stands, balies en muren via de in-house kanalen en conventionele sociale mediaplatformen.

unitedprint.com SE is samen met zijn merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printen. unitedprint voorziet klanten van pamfletten, posters, ansichtkaarten, brochures, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer in de hoogste kwaliteit, met de kortste levertijd en tegen de laagste prijs. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m^2. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, Belgie, Brazilie, Canada, China, Tsjechie, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italie, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenie, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150204006571/nl/

unitedprint.com SE

Maria Lehmann

0049 (0)351 / 27225388

presse@unitedprint.com

Zie het origineel.