Captrain Netherlands en Captrain Port Services worden een onderneming

Rotterdam, 5 februari 2015 - De Nederlandse spoorwegmaatschappijen Captrain Netherlands B.V. en Captrain Port Services B.V. zullen in de toekomst gemeenschappelijk opereren onder de naam Captrain Netherlands B.V. Door de registratie in het handelsregister in januari 2015 is de fusie een feit geworden.

Met deze stap zetten de ondernemingen hun inspanningen voort om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. De fusie heeft uitsluitend een vennootschapsrechtelijk karakter en zal geen gevolgen hebben voor de operationele activiteiten, de klanten en/of de personeelsbezetting. De onderneming Captrain Netherlands B.V. staat onder de leiding van Andreas Pietsch, die in mei 2014 als algemeen directeur werd aangesteld.

Captrain Netherlands B.V., een onderneming binnen de groep van Captrain Deutschland, is al sinds 2007 als spoorwegmaatschappij actief in Nederland. Met zijn 32 medewerkers concentreert de transportonderneming zich op de organisatie en het verzorgen van regionaal en grensoverschrijdend spoorwegverkeer met concentratie in de Rotterdamse haven.