Populaire aanbiedingenwebsite vernieuwd

JouwAanbieding.nl, het drukstbezochte aanbiedingenoverzicht van de Benelux, is in een nieuw jasje gestoken. De website is voorzien van een responsive lay-out en is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Naast aanbiedingen, kortingen en VIP-verkopen kunnen Nederlandse koopjesjagers vanaf nu ook bij JouwAanbieding terecht voor een overzicht van online veilingen en subscription services.

Platform voor online voordeel

"Online veilingen en abonnementsdiensten maken een enorme opmars in Nederland en winnen snel terrein. Er valt voor consumenten via deze kanalen een hoop online voordeel te halen. Beide secties mogen daarom niet ontbreken op JouwAanbieding", aldus initiatiefnemer Twan Pulles. De vernieuwde website van JouwAanbieding is deze week gelanceerd. Het overzicht is sinds de oprichting gespecialiseerd in het bundelen van dagaanbiedingen en later uitgebreid met lokale deals, kortingsacties en VIP-sales.

Volledig responsive design

Met het oog op het stijgende gebruik van smartphones en tablets voor het doen van online aankopen, is de lay-out van JouwAanbieding volledig responsive. De website past zich automatisch aan de schermgrootte van alle apparaten aan. Zo kunnen bezoekers ook onderweg, op het werk of op de bank in optimale weergave bekijken.

Nieuwe functie: Deal Alarm

De meest opmerkelijke nieuwe functie is het Deal Alarm. Wanneer een bezoeker een aanbieding ziet die hij wil kopen, maar daar op dat moment geen tijd voor heeft, kan hij een Deal Alarm voor de betreffende aanbieding instellen. JouwAanbieding stuurt een herinnering voor het verlopen van de dagdeal, zodat deze alsnog op tijd kan worden bemachtigd. Daarnaast kunnen bezoekers aanbiedingen delen, goedkopere alternatieven indienen en via het Quickview-menu in een klik meer informatie vinden over een aanbieding en webshop.

Promodeals

JouwAanbieding.nl is een initiatief van Promodeals B.V. uit 's-Hertogenbosch. Sinds 2007 is de website uitgegroeid tot het meest drukbezochte aanbiedingoverzicht van de Benelux. Promodeals B.V. heeft in de afgelopen periode naast JouwAanbieding.nl meerdere overzichten uit haar portfolio vernieuwd, waaronder DailyOffers.nl en Dagaanbieding.net. Met de introductie van de nieuwe websites hoopt Promodeals haar bezoekers nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de scherpste online aanbiedingen en acties.