Inloopavond groot onderhoud Prinses Irenebrug


06 februari 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland voert van 2 tot en met 30 maart 2015 groot onderhoud uit aan de Prinses Ireneburg (N196) op de grens van de gemeente Uithoorn en Ronde Venen.

De werkzaamheden aan de brug bestaan onder meer uit schilderwerk, staalreparaties en het herstellen van het asfalt op de brug. Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer.

Met het groot onderhoud zorgt de provincie er voor dat het weg- en vaarwegverkeer veilig gebruik kan blijven maken van de Prinses Irenebrug.

Inloopavond

In verband met de werkzaamheden aan de Prinses Irenebrug en de gevolgen voor de omgeving en het verkeer organiseert de provincie op 12 februari een inloopavond. Geinteresseerden zijn van harte welkom van 18.00 tot 20.30 uur in restaurant Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 in Uithoorn.
Aanmelden kan per e-mail bij boena@noord-holland.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.noord-holland.nl/amstelland.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel