Panasonic eerste huurder in HNK Den Bosch

Panasonic eerste huurder in HNK Den Bosch

Hoofddorp, 5 februari 2015 – NSI N.V. (“NSI”) sluit de eerste huurovereenkomst voor HNK Den Bosch. Het betreft een langjarige overeenkomst met Panasonic Benelux voor circa 1.100 m2 kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen. Panasonic heeft gekozen voor HNK, zodat exact het benodigde metrage kantoorruimte gehuurd wordt met flexibiliteit in de diensten. De vestiging in Den Bosch aan de Europalaan 28 wordt in april 2015 officieel geopend. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

“Wij hebben specifiek voor deze locatie gekozen vanwege het HNK concept,” aldus Ronald van den Heuvel, managing director Panasonic Benelux. “HNK biedt voor ons de dynamiek en uitstraling waar we naar zochten en faciliteert ons om het nieuwe werken verder te omarmen. Ik ben ervan overtuigd dat het sociale hart, de interactie met andere huurders en gebruikers, ons personeel nieuwe inspiratie zal geven en het onderlinge contact zal bevorderen.”

De HNK vestiging in Den Bosch wordt medio april, na e en transformatie die nu plaats vindt, geopend. De vestiging aan de Europalaan 28 staat op een zicht lokatie, pal aan de A2, op bedrijvenpark 'De Herven' en biedt in eerste instantie circa 3.750 m2 kantoorruimte, waarvan Pana sonic circa 1.100 m2 in gebruik zal nemen. Kenmerkend binnen he t HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een open keuken. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten e n de volledig ingerichte kantoorruimtes “managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd. DTZ Zadelhoff bracht de transactie namens huurder Pa nasonic tot stand en RSP Makelaars namens verhuurder NSI.

Over NSI

NSI creëert met en voor haar klanten inspirerende om gevingen om succesvol te ontmoeten, te werken en te ondernem en. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwa ardige en bedrijvige locaties in Nederland en België. NSI is ee n beursgenoteerde vastgoedmaatschappij en beheert een belegd vermogen van circa € 1,7 miljard. Met HNK speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Johan Buijs/ CEO NSI en Ronald van den Heu vel/ Managing director Panasonic Benelux

Over HNK

HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker o p ieder HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging ke nmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een soc iaal hart, flexplekken, managed offices, kantoor op maa t en vergaderfaciliteiten. De totale uitwerking en inrichting wordt toegespitst op de behoefte voor het specifiek e gebied of de locatie. Momenteel zijn er HNK vestig ingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Hoofddorp en Apeldoorn. HNK Den Bosch wordt medio april van dit jaar geopend.

Over Panasonic

Panasonic Corporation is een wereldwijd leider in de ontwikkeling en productie van elektronische techno logieën en oplossingen voor klanten op het vlak van residen tial, non-residential, mobility en personal applica tions. Sinds de oprichting in 1918 heeft de onderneming zich int ernationaal uitgebreid en bestaat ze nu wereldwijd uit meer dan 500 geconsolideerde ondernemingen, die samen ee n geconsolideerde netto omzet boekten van 7,74 tril joen yen (€ 57.74 miljard) voor het boekjaar dat werd af gesloten op 31 maart 2014. Door innovatie binnen de divisies streeft de onderneming ernaar toegevoegde waarde te bieden en zo een beter leven en een betere wereld te creëren voor zijn klanten.www.panasonic.net.