Getuigen gezocht van verdachte situaties | politie.nl


Laatste update:
09-02-2015 | 15:48

Veldhoven/Wintelre - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een aantal verdachte situaties in het buitengebied van Veldhoven en Wintelre.

Bij de politie kwam zondagmiddag rond 14.00 uur een melding binnen over een mogelijke inbraak bij een garage van een woning aan de Grote Vliet in Veldhoven. Daar zouden twee mannen hebben rondgekeken om er vervolgens op een scooter vandoor te gaan in de richting van de Kleine Vliet. Eerder
kreeg de politie al meldingen over twee personen die bij een inbraakpoging werden betrapt en er daarna vandoor gingen. Rond 12.30 uur werd het duo gesignaleerd in de omgeving van Wintelre.

Verdachten

Dankzij getuigenverklaringen werden zondagmiddag rond 15.00 uur een 46-jarige man en een 19-jarige man uit Eindhoven aangehouden als verdachte. Uit het onderzoek is gebleken dat er vermoedelijk diverse adressen in het buitengebied van Veldhoven en Wintelre zijn bezocht door twee mannen. Het
tweetal heeft waarschijnlijk op een brommer rondgereden en is bij diverse woningen achterom gegaan om mogelijk spullen mee te nemen. Of dat daadwerkelijk is gebeurd is onduidelijk.

Getuigen of mensen die meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.