Christie levert fantastische prestatie met lancering van Christie Boxer 4K30

Een combinatie van het meeste lumen, het hoogste aantal pixels en 3DLP(R) [http://www.christiedigital.com/en-us/display-technology/dlp-projector/pages/default.aspx] kwaliteit, gecombineerd met het kleinste, lichtste en toch meest robuuste ontwerp dat te krijgen is. De nieuwe Christie(R) [http://www.christiedigital.com/] Boxer 4K30 projector maakt zijn wereldwijde debuut op ISE Amsterdam (10-12 februari) op de stand van Christie (1-H50).

Zes 450 W kwiklampen leveren 30.000 lumens. De lampmodules zijn ondergebracht in twee patronen met 3 lampen en zijn gemakkelijk te hanteren, te onderhouden, te wisselen en te bewaren, met als resultaat een beter rendement op investering en minder verbruiksmaterialen. Gebruikers kunnen de lampuren en serienummers bij elke lamp controleren via Near Field Communication (NFC), en de levensduur van de lampen via een smartphone.

Met een gewicht van minder dan 68 kg kan de Boxer 4K30 [http://www.christiedigital.co.uk/emea/business/products/projectors/3-chip-dlp/boxer/pages/boxer-4k30.aspx] door twee personen worden gedragen. Het biedt bekroonde Christie Trulife(TM) beeldverwerking met 4K oorspronkelijke resolutie, zorgend voor een presentatievermogen dat de categorie te boven gaat.

Het Christie Trulife(TM) [http://www.christiedigital.com/en-us/news-room/press-releases/Pages/christie-introduces-trulife-electronics-platform.aspx] elektronicapakket van de Boxer ondersteunt de meest veeleisende hoge bitdiepte, hoge framerate, eigen 4K-signalen, en zorgt voor naadloze ondersteuning van HD-signalen met on-board opschaling door gewoon te passen in bestaande HD-workflows. En met de nieuwste evolutie van de ingebouwde Christie Twist(TM) kunnen beelden van meerdere projectoren worden gemengd en kromgetrokken op gebogen of onregelmatige oppervlakken zonder dat een externe oplossing nodig is.

Jeevan Vivegananthan, Senior Director of Engineering, Christie, verklaart: "Met de Boxer 4K30 en de hele Boxer-serie betekent het omnidirectionele orientatievermogen een grotere installatie- en plaatsingsflexibiliteit."

De Christie Boxer-serie is uitgerust met volledige connectiviteit, waaronder 3G-SDI HDBaseT, Display Port, DVI-I, HDMI, VGA en 5 BNC, plus een kleuren LCD-preview-schermuitlezing, een complete lenssuite, en het wordt zelfs geleverd met een eigen ingebouwde toolbox.

De Christie Boxer 4K30 heeft een garantie van drie jaar op onderdelen en arbeid, en kan in april worden verzonden.

Over Christie(R) Christie Digital Systems USA, Inc. is een wereldwijd bedrijf voor visuele en audiotechnologieen en is een volle dochteronderneming van Ushio, Inc., Japan (JP: 6925). Christie stelt consequent de norm door als eerste een aantal van 's werelds meest geavanceerde projectoren en complete systeemdisplays op de markt te brengen, en wordt erkend als een van de meest innovatieve visuele technologiebedrijven in de wereld. Van retail displays tot Hollywood, bedrijfskritische commandocentra tot klaslokalen en trainingssimulatoren, de display-oplossingen en projectoren van Christie vangen de aandacht van het publiek over de hele wereld met dynamische en prachtige beelden. Ga naar www.christieEMEA.com [http://www.christieemea.com/]

Christie

CONTACT: Brant Eckett, Director of Marketing EMEA, Christie, Tel. +44 (0)118-977-8000, brant.eckett@christiedigital.com; of Jo Boyd, Ripple Media,Tel: +44(0)7912303658, jo@ripple-media.co.uk

Web site: http://www.christieemea.com/