Aanslag gemeentelijke belastingen 2015 en afrekening afvalstoffenhef..


Actueel

Ook dit jaar ontvangt u van de gemeente weer het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen, in combinatie met de afrekening afvalstoffenheffing van afgelopen jaar. Deze krijgt u op 28 februari in de bus.

Op het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen staat, als u eigenaar bent van een woning of eigenaar en/of gebruiker van een niet-woning, een beschikking met de WOZ-waarde van uw object. In dat geval ontvangt u een aanslag onroerende zaakbelastingen (OZB).

Tevens ontvangen alle gebruikers van woningen en niet-woningen een aanslag voor het rioolrecht. Nieuw is dat u op het aanslagbiljet alleen nog het vastrechttarief voor de afvalstoffenheffing aantreft. De afrekening voor het aantal aanbiedingen van uw containers (het variabele deel van de
afvalstoffenheffing) ontvangt u pas begin 2016.

Komt u in aanmerking voor een aanslag reinigingsrecht (bedrijfsmatig) of grafrechten, dan ontvangt u hiervoor op een later tijdstip een afzonderlijke aanslag. Meer informatie over de gemeentelijke belastingen vindt u in de belastingwijzer aanslag gemeentelijke belastingen.