Man overloopt inbrekers | politie.nl


Laatste update:
14-02-2015 | 12:10

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Rijsbergen - De bewoner van een woning aan de Oekelsestraat heeft vrijdag 13 februari rond 19.50 uur drie tot mogelijk vier inbrekers overlopen. De man raakte met hen in gevecht en vervolgens gingen ze er in een auto vandoor.

De Rijsbergenaar kwam bij zijn woning aan en zag bij zijn schutting een licht gekleurde personenauto tegen de schutting geparkeerd staan. Ook zag hij dat er twee deuren van zijn woning open stonden. Hij ging de woning in en werd daar geconfronteerd met de inbrekers. Vervolgens raakte hij met
hen in gevecht en vluchtten de mannen de woning uit. Ze wilden er eerst in de auto van de bewoner vandoor gaan, maar deze wist dat te voorkomen. Daarna gingen ze er in de lichtkleurige personenauto vandoor. Het is onduidelijk of ze iets buit wisten te maken.

Signalement

De politie onderzoekt de zaak en heeft van de daders een signalement. Het gaat om drie tot vier mannen allen achter in de 20. Allen getinte huidskleur en zwart krullend haar, ze spraken Nederlands met een buitenlands accent. Een van de mannen is circa 1.65 meter lang, twee van de mannen zijn
circa 1.80 meter lang.

Getuigen

Bent u getuige geweest van deze brutale inbraak? Of heeft u informatie die de politie op het spoor van de daders kan zetten? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.