Ludieke Valentijnsactie: Billboard voor je geliefde in Stad.nl

Jouw liefdesboodschap in de straten van een online winkelstad.

Wil jij je grote liefde laten weten dat je van haar houdt?! In Stad.nl, de online winkelstad van Nederland, kan iedereen nu gratis een Valentijns-boodschap op een billboard laten plaatsen ter gelegenheid van Valentijnsdag.

Stad.nl laat Valentijn niet aan zich voorbij gaan en dompelt zichzelf op 14 februari onder in liefde en hartjes. Iedereen die deze dag ook niet zomaar voorbij wil laten gaan en op een wel heel bijzondere wijze aandacht aan zijn/haar grote liefde wil besteden moet dit jaar in Stad.nl zijn. In de online winkelstad kun je dit jaar namelijk een boodschap op een abri laten plaatsen zodat heel Nederland dit kan lezen.

Alle lieve, ontroerende en mooie teksten die voor 11 februari worden gestuurd naar info@stad.nl worden door Stad.nl van 13 t/m 14 februari op een billboard geplaatst. Vermeld bij je tekst het mailadres van je geliefde, de ontvanger van de boodschap. De onwetende geliefden ontvangen namelijk een leuke mail met de boodschap dat hun Valentijn een abri met liefdestekst heeft laten plaatsen in Stad.nl. De mooiste, liefste en/of meest ontroerende boodschap maakt ook nog eens kans op een mooie prijs.

Uiteraard besteden, naast deze leuke actie, de winkeliers van Stad.nl ook veel aandacht aan Valentijn en zijn er veel unieke Valentijnscadeautjes te zien in Stad.nl. Hieronder vind je een kleine selectie. Het volledige aanbod kun je zien in de stadskrant van Stad.nl.

Over Stad.nl

Stad.nl is de Nederlandse online winkelstad voor kleinschalige en unieke winkels. Je kunt er heerlijk struinen door virtuele straten zonder dat je specifiek naar iets op zoek bent. Zo ontdek je de meest bijzondere boetiekjes die service en aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Stad.nl gelooft dat kleine en startende winkels bijdragen aan meer diversiteit in aanbod, innovatie en een mooiere samenleving. Er zijn mode-, interieur- en kinderwinkels, maar ook voor bijvoorbeeld bomen en chocola kun je er perfect terecht. Het aanbod is vaak handgemaakt, duurzaam en fair-trade.