Muzikale Tour d’amour op Valentijnsdag in Museum Speelklok

Muzikale Tour d’amour op Valentijnsdag in Museum Speelklok

Utrecht 5 februari 2015 - Verras de liefde van je leven op Valentijnsdag met een muzikale Tour d’amour in Museum Speelklok. De muzikale rondleiding staat deze vrolijke dag in het teken van de liefde. Luister samen naar heel veel liefdesliedjes met onder andere ‘All you need is love’ van the Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt, 'My girl' van the Temptations op het grote dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap.

Wil je je liefste helemaal in het zonnetje zetten met Valentijn? Doe mee met de win-actie en win een live aubade speciaal geschreven voor jouw liefje! De aubade wordt ter plekke gezongen tijdens de Tour d’amour door onze lieftallige gids. Kijk voor meer informatie over de win-actie op onze facebookpagina.

Zin in een speciale, vrolijke Valentijn? Kom dan op 14 februari naar Museum Speelklok. De gratis Tour d’amour start elk uur op het halve uur in Museum Speelklok te Utrecht. Ook in het museumcafé hangt deze dag een vleugje liefde. Kijk voor meer informatie op www.museumspeelklok.nl .