Voor vrouwen geen rozen dit jaar voor Valentijn, maar iets pittigers


AMSTERDAM, 20150213 -- Voor de Nederlandse vrouw dit jaar geen bos rozen meer voor Valentijn. Ze heeft pittigere verwachtingen. Sinds Fifty Shades of Grey staat de wereld van de sensuele speeltjes op zijn kop. Speeltjes zijn bespreekbaar geworden, het gebruik explosief toegenomen en het type speeltje in de Nederlandse slaapkamer is een stuk gewaagder geworden.

Een aantal ondernemers waaronder ’Sexpert” Rianne S spelen hier slim op in. RIANNE S komt dit voorjaar met een nieuwe lijn erotische accessoires naar aanleiding van de film Fifty Shades of Grey.

Met name het gebruik van pikantere sensuele producten is flink toegenomen.
RIANNE S constateerde samen met haar Nederlandse groothandel Eropartner dat de verkoop van tepelklemmen de afgelopen 2 jaar met 400% gestegen is. Dezelfde cijfers zien we bij de afzet van blinddoeken, zwepen en handboeien.

RIANNE S haar producten (in 2013 genomineerd voor de AVN awards, de Oscars van de erotische industrie)  staan vooral bekend om hun kwaliteit en stijl. Ook de producten rond Fifty Shades of Grey houden dit karakter. Denk aan tepelklemmen met paarse parels, struisvogelveren, goud bedrukte weelderige blinddoeken en Venetiaanse maskers met een zwoel tintje. Zo krijgt de dag van de liefde plots een verleidelijk tintje grijs.