Artiesten RTV Oost Oktoberfest bekend


dinsdag 17 februari 2015 | 09:14 Laatst bijgewerkt: 17-2-2015 | 09:09

In de Evenementenhal Hardenberg vindt op zaterdag 10 oktober de 9e editie plaats van het `RTV Oost Oktoberfest' met een artiestenprogramma als nooit tevoren. De voorverkoop is afgelopen maandag gestart met als motto: Vol = Vol. Dorothy Oosting presenteert het evenement samen met Wijbrand van
der Sande.

Ook voor dit RTV Oost Oktoberfest is weer een batterij aan artiesten uit de Alpenlanden gecontracteerd:

* De meest legendarische groep uit het Zillertal, `Die Zillertaler', komt op verzoek van RTV Oost naar Hardenberg. Wie kent hun wereldwijde megahit `Der liebe Gott muss a Tiroler sein' nou niet?
* Ook Die Feldberger, een van de meest geboekte en zeker een van de bekendste partybands van Duitsland, zijn er dit jaar bij.
* En wat te zeggen van Melissa Naschenweng, de vrouwelijke Marc Pircher! Overal waar Melissa en haar Steierischer Harmonika komen gaat het dak er af.
* Geri der Klostertaler komt ook. Vijfendertig jaar stond hij samen met Die Klostertaler op de buehne en alle hits komen natuurlijk voorbij.
* Romy aus Bayern ist wieder dabei! Ze is de lieveling van het RTV Oost-publiek.
* Andreas Hastreiter, 100% Bayerischer muzikant, komt naar Hardenberg. Hij deed mee aan de ARD uitzending `Immer Wieder Sonntags'.
* Zangeres Liane is door WDR4 en SWR4 uitgeroepen tot meest belovende talent en komt dat bewijzen.
* Net als Romy, was ook Guenther Sturm al eens op het Oktoberfest. Dat hij opnieuw uitgenodigd is, is dan ook geen toeval. `Sturm auf der Buhne!' wordt ook dit jaar weer ingevlogen vanuit Karinthie!
* En natuurlijk is de Eschlaender Kapel uit Hellendoorn de huiskapel.

RTV Oost maakt meerdere tv-programma's van deze avond. Meer informatie over de artiesten is te vinden op rtvoost.nl/oktoberfest. Kaarten kunnen besteld worden via evenementenhal.nl.

Die Zillertaler
Die Zillertaler Foto: Spiel
nieuws op de kaart Het laatste nieuws op de kaart van Overijssel
verberg media