Uitnodiging inloopavond op 4 maart in het Kulturhus


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Bezwaar, beroep en zienswijze
Bezwaar WOZ-waarde
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Paspoort, identiteitskaart of visum
Taxatieverslag
Gemeentelijke heffingen 2015

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

Uitnodiging inloopavond op 4 maart in het Kulturhus

dinsdag 17 februari 2015

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Holten, belevingspad Holterenk en fietspad Beukenlaan-Molenbelterweg

De gemeente heeft een ontwerpplan opgesteld voor de inrichting van het belevingspad en het nieuw aan te leggen fietspad Beukenlaan-Molenbelterweg. De gemeente wil het opgestelde ontwerpplan aan belanghebbenden laten zien.

Toelichting op het plan
Het plan voorziet in de aanleg van onder andere 2 kunstwerken en dagrecreatieve voorzieningen, zoals een rustpunt, voor het belevingspad. Daarnaast wordt er tussen de Beukenlaan en de Molenbelterweg een fietspad aangelegd en wordt aan de noodzijde van het station een overdekte fietsenstalling
gerealiseerd.

Inloopavond
Op woensdag 4 maart 2015 van 19.00 tot 20.30 uur vindt een inloopavond plaats in het Kulturhus, Smidsbelt 6 in Holten. Wij nodigen u uit deze inloopavond te bezoeken. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om zo nodig uitleg te geven over het plan.

Terinzagelegging en indienen zienswijzen
Het plan ligt vanaf 25 februari tot en met 31 maart 2015 voor iedereen ter inzage. Publicatie hiervan vindt plaats in het Rijssens Nieuwsblad van dinsdag 24 februari 2015. Tijdens de terinzagelegging kunt u het plan inzien bij het loket Wonen en Ondernemen in het gemeentehuis. Van 25 februari
tot en met 31 maart 2015 kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten, Postbus 244, 7460 AE Rijssen.



Nieuwsgierig geworden? Komt u gerust naar de inloopavond op 4 maart 2015 in het Kulturhus in Holten.