Nieuwe pand ambulance Gelderland-Midden locatie Arnhem officieel geo..


Vrijdagmiddag 30 januari heeft de voorzitter van het bestuur VGGM, Herman Kaiser, de ambulancelocatie op IJsseloord II officieel geopend.

opening-nieuwbouw-rav-az---20150130_046klein_638

Gezamelijke openingshandeling
In een korte toespraak gaf Ype Schat onder andere aan dat het pand tot stand is gekomen met een grote betrokkenheid van het personeel. Het pand biedt goede opleidings- en trainingsfaciliteiten. Alle voertuigen kunnen binnen staan zodat (onder
door Roosemarie van Deutekom alle weersomstandigheden) de ambulances snel de weg op kunnen. Daarnaast biedt de locatie een fijn onderkomen voor de medewerkers van de ambulancezorg. Herman Kaiser ging met name in op het belang van de nieuwe post voor de burger.

(links) en Herman Kaiser (rechts).



De nieuwe post draagt bij aan het sneller bereiken van meer inwoners in Gelderland-Midden. Oftewel: snel hoogwaardige zorg die al begint bij melding in de meldkamer. Herman Kaiser heeft samen met ambulancechauffeur Roosemarie van Deutekom als symbolische openingshandeling de `Star of life'
onthuld. De gasten namen daarna deel aan een rondleiding langs de opleidings- en trainingslokalen, de kantoorruimten en de vergaderruimten.



Foto gemaakt door: Niels Krechting