Baston Wonen neemt weer deel aan NL Doet vrijwilligersactie

17 februari 2015 waar kunnen wij dit jaar onze handen laten wapperen?

Ieder jaar nemen de medewerkers van Baston Wonen deel aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet. Op 20 en 21 maart aanstaande steken wij alweer voor de zesde keer de handen uit de mouwen. Tijdens de voorgaande edities van het evenement werkten wij in het kringloopcentrum, knapten we een school op, maakten we een stadswandeling met onze huurders van de Hooge Bongert en organiseerden we een High Tea voor onze huurders aan het Masiusplein en in de Pelgromhof.

Onze handen jeuken om de volgende klus aan te pakken en u mag zeggen wat het wordt! Moet er nodig iets opgeknapt worden, is er behoefte aan een verwendag voor ouderen of is het hoog tijd voor een leuke activiteit voor u en uw buren? Dit is uw kans!

Uit de inzendingen die bij ons binnenkomen kiezen wij er een waarvoor wij ons volop gaan inzetten. Meld uw klus (met motivatie) voor 9 maart aan via communicatie@baston.nl. Voor meer informatie kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0316-580358. Vraag wanneer u belt naar Ben Kiewiet, Marlon Duisterwinkel of Angelique Martina.

We kijken er naar uit!

Voor mee informatie over de vrijwilligersactie van NL Doet kunt u ook terecht op www.nldoet.nl.