Gemeente Haarlemmermeer kiest vanhulzen ogummo okicks

17 februari 2015

Gemeente Haarlemmermeer kiest vanhulzen ogummo okicks

Voorschoten, 17 februari 2015 - vanhulzen ogummo okicks (vhgk) gaat aan de slag voor de gemeente Haarlemmermeer. Werkterreinen zijn strategische advisering, creatieve uitwerking en de organisatie van evenementen. Het fullservice communicatiebureau uit Voorschoten won deze Europese aanbesteding samen met twee andere partijen.

Haarlemmermeer is het hart van de Randstad. Een gemeente die als voorbeeld dient van wat er mogelijk is binnen de Randstad en de rest van Nederland. De traditionele Hollandse polder is hier getransformeerd tot een markant onderdeel van de Metropoolregio, met behoud van zijn eigen karakter. Als kloppend hart van de Randstad is Haarlemmermeer een plek voor nieuwe ideeen, innovatieve bedrijvigheid en bijzondere woonmilieus. Met meer dan 140.000 inwoners behoort Haarlemmermeer tot de twintig grootste gemeenten van Nederland; 26 dorpen en kernen liggen verspreid over een gebied van 18.500 hectare.

Over vanhulzen ogummo okicks

vanhulzen ogummo okicks uit Voorschoten is een fullservicebureau voor geintegreerde communicatie, met specialisten op het gebied van advies, creatie en content. Wij hebben alles onder een dak: adviseurs, projectmanagers, social media-specialisten, vormgevers, media-inkoop en tekstschrijvers.