De nieuwe optische lichtstarters voor led-verlichting van Soraa leveren ongetwijfeld ontwerpen op voor nieuwe armaturen

De nieuwe optische lichtstarters voor led-verlichting van Soraa leveren ongetwijfeld ontwerpen op voor nieuwe armaturen

De lichtstarters voor led-verlichting met hun nieuwe kleine formaat leveren de hoogste piekintensiteit van de branche en een volledig zichtbaar spectrum.

FREMONT, Californie - (Business Wire)

Soraa, het toonaangevend bedrijf op het gebied van GaN-on-GaN(TM) ledtechnologie, heeft vandaag een serie kleine, compacte lichtstarters geintroduceerd waardoor fabrikanten van armaturen producten kunnen gaan leveren voor de GaN-on-GaN led-lampen met volledig zichtbaar spectrum van Soora. De optische lichtstarters van Soraa produceren van spotlight tot schijnwerper een ongelooflijk hoge piekintensiteit, en het optische ontwerp van het mechanisme zorgt voor een onberispelijke lichtbundel en gelijkmatige straalranden, en kan bovendien worden aangepast met het SNAP-systeem van het bedrijf. De optische lichtstarters zijn ontworpen voor een naadloze integratie met de armaturen en zijn compatibel met een uitgebreide verscheidenheid aan led-drivers die voldoen aan de industriestandaarden, en ze zijn perfect voor zowel gebruik in gesloten, niet geventileerde binnen- en buitenarmaturen. Soraa's Optical Light Engines provide fixture manufacturers access to the company's full visible spe ...

Soraa's Optical Light Engines provide fixture manufacturers access to the company's full visible spectrum GaN-on-GaN LED technology. (Photo: Business Wire)

"Fabrikanten van armaturen vroegen al een tijdje om een compacte, krachtige lichtstarter van hoge kwaliteit, en met onze ledtechnologie voor GaN-on-GaN led-lampen met volledig zichtbaar spectrum hebben we aan dat verzoek voldaan. Met de karakteristieke technologieen van Soora POINT SOURCE OPTICS(TM), VP3 VIVID COLOR(TM) en VP3 NATURAL WHITE(TM) in het mechanisme ingebouwd hebben we het licht weer schitterend gemaakt," zegt Nick Farraway, SVP International Sales and Marketing van Soraa. "Fabrikanten van armaturen in alle landen hebben nu een betrouwbare inspiratiebron voor hun ontwerpen"

De POINT SOURCE OPTICS(TM)-techniek van Soora zorgt voor fraaie, uniforme stralen met een hoge intensiteit in een erg compacte behuizing. We kunnen nu spotlightopties bij 10 graden of minder met een ongekende lage profiel van slechts 16 mm voor 500 lumen en 28 mm voor 1000 lumen bieden. Door de optische technologie kunnen we ook een unieke ultraspotlight leveren van 4 graden die slechts 28 mm laag is.

De ledtechnologie Violet-Emission 3-Phosphor (VP_3) van Soraa zorgt voor een perfecte weergave van kleuren en witheid. Door alle kleuren in de regenboog te gebruiken, vooral een diepe roodemissie, kan VP_3 VIVID COLOR warme tinten prachtig en accuraat weergeven waarbij een kleurweergave-index (CRI) van 95 en een dieproodweergave (R9) van 95. wordt gehaald. En in tegenstelling tot op blauw gebaseerde witte leds zonder violet/ultravioletemissie wordt het VP_3 NATURAL WHITE(TM) van het bedrijf bereikt door de violetemissie zo samen te stellen dat de ze zowel fluorescerende heldermakende agenten waaronder natuurlijke objecten als het menselijk oog en de tanden als kunstmatig vervaardigde witte materialen zoals kleding, papier en cosmetica op de juiste manier opwekken.

De nieuwe Optical Light Engines van Soraa zijn verkrijgbaar in drie maten, 11, 16, 30 (of diameters van 1,5"--37mm, 2"--50mm, en 4"--100mm); lumenvermogens van 500 of 1000; straalhoeken van 4 graden, 10 graden, 25 graden, en 36 graden; kleurtemperaturen van 2700K, 3000K, 4000K, en 5000K; en met een optioneel koellichaam. Bovendien werken de spotlightstarters van Soraa met zijn bekroonde magnetische accessoire, het SNAP-systeem. Met behulp van een eenvoudig te bevestigen magnetisch accessoire kunnen straalvormen worden gewijzigd en kan de kleurtemperatuur worden gemodificeerd waardoor eindeloze ontwerp- en weergavemogelijkheden kunnen worden gecreeerd.

Voor meer gegevens over de nieuwste ledstarters van Soora, maar ook voor informatie over de volledige lijn led-lampen MR16, PAR20, PAR38 e AR111 gaat u naar: www.soraa.com.

Over Soraa

Soraa heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van ledlampjes gemaakt van zuivere galliumnitridesubstraten (GaN on GaN(TM)) en heeft daardoor gewone verlichting buitengewoon helder en efficient gemaakt. De GaN on GaN(TM)-ledlampjes van Soraa met volledige spectrum geven in vergelijking met lampen met leds die zijn gemaakt van niet-natuurlijke substraten kleuren superieur weer en stralen aanmerkelijk beter. Soraa is opgericht in 2008 en gevestigd in Fremont (Californie) waar het bedrijf in zijn uiterst geavanceerde fabriek zijn GaN on GaN(TM)-leds produceert. Voor meer informatie gaat u naar www.soraa.com en volgt u het bedrijf op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150216005068/nl/

Soraa, voor de pers:

Makovsky

Andy Beck, 001-202-587-5634

abeck@makovsky.com

Zie het origineel.