Ideeen gezocht voor de rekenkamer. Laat het de rekenkamercommissie w..


woensdag 18 februari 2015
Logo gemeente Borger-Odoorn Klik om te vergroten

De taak van de rekenkamercommissie is het toetsen van het door het gemeentebestuur gevoerde bestuur op drie onderdelen: doeltreffendheid , doelmatigheid en rechtmatigheid.

Hiertoe voert de rekenkamercommissie onderzoek uit en maakt bij haar onderzoeksprogramma gebruik van suggesties van de gemeenteraad, burgers en belangengroeperingen uit Borger-Odoorn.

Heeft u als inwoner van de gemeente Borger-Odoorn een onderwerp waarvan u denkt: `Daar zou de rekenkamercommissie een onderzoek naar moeten instellen', stuur dan een brief of e-mail. Omschrijf het onderwerp en vertel kort waarom u denkt dat een onderzoek op zijn plaats is.

Daarbij gaat nadrukkelijk om zaken die het persoonlijk belang overstijgen. Het gaat om onderzoeken naar de aanpak van de gemeente op allerlei gebieden. Is er bijvoorbeeld op een bepaald beleidsterrein goed gehandeld en is er daarbij wel op een verstandige wijze omgegaan met het geld van de
gemeente.

De rekenkamercommissie stelt uw ideeen op prijs en zal u laten weten wat er met uw suggestie wordt gedaan.

Uw bericht kunt u zenden aan de rekenkamercommissie, Postbus 3, 7875 ZG Exloo of mailen aan: rekenkamercommissie@borger-odoorn.nl.







Nieuwsberichten