Dank aan uw buren, familie en vrijwilligers


Wilt u uw buren bedanken omdat zij uw boodschappen doen of u naar het ziekenhuis brengen? Verdient de vrijwilliger die uw kinderen voorleest een extraatje? Of bent u blij dat uw familie u helpt in het huishouden? Meld u dan aan voor de campagne `Doe mee en Maak elkaar sterk'.

Campagne

Uit de aanmeldingen wordt een aantal inwoners gekozen die de kans krijgt zijn of haar ondersteuner te bedanken op billboards, posters, filmpjes en de website van de gemeente. De ondersteuner wordt natuurlijk niet vergeten: hij of krijgt een grote bos bloemen.

Belangrijk

Wethouder Hennie Bogaards: "In Noordoostpolder doen veel mensen iets voor elkaar. Van oudsher zit dat in de genen. Ik ben daar zeer dankbaar voor. We merken hoe goed inwoners de veranderingen in de zorg oppakken. Ik ben ervan overtuigd dat dat voor een belangrijk deel komt door de kracht van
Noordoostpolder. Buren, familie en vrienden zijn steeds belangrijker. Met de campagne staan we daarbij stil."

Aanleiding

Zochten inwoners voorheen steun bij de overheid, steeds vaker wordt eerst gekeken wat inwoners samen met hun familie, vrienden en met vrijwiligers kunnen oppakken. Bogaards: "Dat betekent een grote omslag in denken." De campagne staat daar bij stil.

Aanmelden

Aanmelden voor de campagne kan tot 13 maart 2015 via e.degelder@noordoostpolder.nl