Werkzaamheden afrit knooppunt Velperbroek richting Westervoort en Oberhausen (A12)

Woensdagavond 18 februari tot en met donderdagochtend 19 februari
Rijkswaterstaat voert in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 februari asfalteringswerkzaamheden uit op de afrit van het knooppunt Velperbroek richting Oberhausen. Tijdens deze werkzaamheden is de afrit in de richting Westervoort en Oberhausen (A12) afgesloten voor verkeer. Op gele borden staan de omleidingsroutes aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiode

Van woensdag 18 februari 22.00 uur tot donderdag 19 februari 5.00 uur is de afrit in de richting Westervoort en Oberhausen (A12) vanuit de richtingen Arnhem/Nijmegen (N325), Rheden (A348) en Velp (President Kennedylaan) afgesloten.

Verkeer vanuit de richtingen Arnhem/Nijmegen (N325), Rheden (A348) en Velp (President Kennedylaan) in de richting Westervoort en Oberhausen (A12) dient rekening te houden met een langere reistijd. Tijdens de werkzaamheden blijven de andere op- en afritten van het knooppunt Velperbroek open voor het verkeer. Ook de A12 blijft open voor verkeer in beide richtingen.

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit Arnhem/Nijmegen, Rheden en Velp in de richting Westervoort en Oberhausen wordt omgeleid via de A12 richting Utrecht. Het verkeer kan via de afrit Arnhem-Noord (26) en de oprit Arnhem-Noord weer de A12 vervolgen in de richting Oberhausen.

Verkeer met de bestemming Westervoort wordt op de A12 doorgeleid naar de afrit van de aansluiting Duiven (28). Vervolgens kan het verkeer via de oprit Duiven de A12 weer vervolgen naar de afrit van de aansluiting Westervoort (27).

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.