Doorsteek Keizersdijk en parkeerplaats Touwbaan


Tussen 23 februari en 27 april leggen we een doorsteek aan tussen de Keizersdijk (ter hoogte van voormalig huisnummer 12) en de parkeerplaats aan de Touwbaan. De doorsteek maakt de parkeerplaats van de Touwbaan in de toekomst beter bereikbaar.

De werkzaamheden rondom de doorsteek bestaan uit een bouwrijpfase en een woonrijpfase. De bouwrijpfase voeren we binnen deze periode uit en bestaat in hoofdlijnen uit:

* Sanering gronden (voormalig pand) Keizersdijk 12
* Afkoppelen en aanleggen van een gescheiden riolering op parkeerplaats Touwbaan
* Aanbrengen van duidelijke parkeervakken op parkeerplaats Touwbaan
* Aanleggen doorsteek (als tijdelijke bouwweg voor de supermarkt) in puinverharding

De overlast beperkt zich hoofdzakelijk tot de parkeerplaats Touwbaan en directe omgeving. Op de parkeerplaats zijn tijdens de werkzaamheden minder parkeervakken beschikbaar. De parkeerplaats blijft wel altijd bereikbaar.

Zowel bij de Streng als de bij de onderdoorgang Kardeel vinden werkzaamheden plaats die het verkeer in beperkte mate hinderen. Met borden informeren we weggebruikers hierover.

Mogelijk sluiten we ook de Keizersdijk voor een korte periode af voor doorgaand verkeer. Dit doen we om een aansluiting te maken in het riool. Als een afsluiting noodzakelijk is, dan plaatsen we borden met daarop de datum en tijd.

De woonrijpfase bestaat uit het aanleggen van bestrating, verlichting en groen. Wanneer de woonrijpfase wordt uitgevoerd, is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de supermarkt. Zodra we hierover meer duidelijkheid hebben, informeren we omwonenden per brief.

Heeft u vragen?

Uitvoerder Andre Nieuwkoop beantwoordt uw vragen tijdens een inloopspreekuur. U bent elke werkdag welkom tussen 12.00 uur en 13.00 uur in de bouwkeet van Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. U vindt de keet op de parkeerplaats Touwbaan.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn hiervan gebruik te maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Andre Nieuwkoop via 06-38771725 of met gemeentelijk toezichthouder Harry van Zon via 06-53710983.