Hulp nodig bij uw belastingaangifte?


Voor 1 mei dient u bij de Belastingdienst aangifte te doen over uw inkomstenbelasting van 2014. Heeft u hierbij hulp nodig? Inwoners van de Peelregio kunnen terecht in de Stadswinkel van de gemeente Helmond, aan het Frans Joseph van Thielpark 1 in Helmond. Daar zitten medewerkers van de
Belastingdienst klaar om u te helpen. U kunt terecht vanaf maandag 9 maart tot en met half mei (afhankelijk van de vraag). De hulp is gratis.

Maak wel eerst even een afspraak via de Belastingtelefoon 0800-0543 (gratis). U kunt de afspraak dus niet via de gemeente Helmond maken, maar bij de Belastingdienst. Voor hulp bij uw belastingaangifte gelden de volgende voorwaarden:

* De gratis service is beschikbaar voor inwoners van de Peelregio.
* U dient zorgtoeslag te ontvangen.
* U kunt terecht op maandag, dinsdag en donderdag.
* De formulieren worden ingevuld door medewerkers van de Belastingdienst.
* Aanmelden kan vanaf nu tot eind april via telefoonnummer 0800-0543 (gratis), dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

U ontvangt van de Belastingdienst een bevestiging van uw afspraak. Daarin staat precies wat u mee dient te nemen naar de afspraak (jaaropgaves, DigiD-inlogcode, etc.). Neemt u ook de afspraakbevestiging mee naar uw afspraak.