Nieuw voordelig busabonnement voor 65+ in Almere


19 februari 2015

Nieuw voordelig busabonnement voor 65+ in Almere

Het college van B&W van Almere heeft op 17 februari ingestemd met het verzoek van Connexxion om een nieuw en aantrekkelijk 65+ (daluren)abonnement voor het stads- en streekvervoer in Almere in te voeren. Met dit abonnement wil Connexxion reizigers van 65 jaar en ouder gemakkelijker en vaker
laten reizen en nieuwe reizigers trekken binnen deze doelgroep. Het college vindt dit een goed product om 65+ers de kans te bieden om goedkoper te reizen binnen Almere.

Het 65+ (daluren)abonnement kost EUR125 per jaar. Het abonnement is alle dagen van de week geldig waarbij de abonnementhouder binnen Almere vrij mag reizen met de bussen van Connexxion, Breng en Hermes. Alleen op werkdagen is het abonnement niet geldig voor 9.00 uur 's-ochtends. Op werkdagen
voor 9.00 uur kunnen reizigers van 65+ op saldo reizen. Op hun persoonlijke OV-Chipkaart krijgen zij dan 34% leeftijdskorting.

Het abonnement is te verkrijgen via de webshop van Connexxion: shop.connexxion.nl. Tot 1 juni 2015 biedt Connexxion het product aan voor een introductietarief van EUR 99.