Uitgifte bouwkavel in Sint Hubert


In november 2014 is de uitgifte kenbaar gemaakt van een bouwkavel op de hoek Grootvenseweg/Edelhert binnen plangebied Grootven II. Onlangs is besloten de verkoopprijs van dit kavel aan te passen en de uitgifteprocedure opnieuw te starten.

Het kavel, groot ca, 704 m2 is gelegen in het bestemmingsplan "Kom Sint Hubert" en is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Het adres wordt Kruithoorn 46. De kavelprijs bedraagt EUR 150.000,00 exclusief 21% B.T.W.

Aan de voorzijde van het kavel ligt een transportleiding van Brabant Water. Voor deze leiding dient bij verkoop een recht van opstal ten behoeve van Brabant Water te worden gevestigd. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de gemeente.

Voorwaarden inschrijving:

* Op de uitgifte van deze kavel zijn de "Beleidsregels toewijzing gemeentelijke woningbouwkavels gemeente Mill en Sint Hubert 2013", de "algemene verkoopvoorwaarden 2013 betreffende de verkoop van bouwkavels door de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert" en de
bestemmingsplanvoorschriften van het bestemmingsplan "Kom Sint Hubert" van toepassing.
* Om in aanmerking te komen kan gedurende de periode van 24 februari 2015 tot en met 10 maart 2015 belangstelling kenbaar worden gemaakt middels het daarvoor bestemde inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld. Getoetst wordt of een inschrijver voldoet aan de voorwaarden gesteld in
de "Beleidsregels toewijzing gemeentelijke woningbouwkavels gemeente Mill en Sint Hubert 2013".
* Dit formulier, een link naar de beleidsregels, situatietekening, algemene verkoopvoorwaarden en bestemmingplan treft u aan op onze website www.millensinthubert.nl.

Als er meerdere gegadigden zijn wordt middels loting de volgorde bepaald waarin men aan bod komt. Degenen die hebben ingeschreven en voldoen aan de gestelde criteria worden in kennis gesteld van de lotingsdatum en het verdere verloop van de uitgifteprocedure.

Meer informatie omtrent de verkoop van dit kavel kan worden verkregen bij Marijke van Casteren, T (0485) 396 600 of via marijke.vancasteren@cgm.nl.