Wethouder Ben Beens opent Bibliotheek Rijssen tijdens feestelijk ope..


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Bezwaar, beroep en zienswijze
Bezwaar WOZ-waarde
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Paspoort, identiteitskaart of visum
Taxatieverslag
Gemeentelijke heffingen 2015

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

Wethouder Ben Beens opent Bibliotheek Rijssen tijdens feestelijk openingsweekend op 6 en 7 maart

donderdag 19 februari 2015

bibliotheek

Op vrijdag 6 maart opent wethouder Ben Beens de nieuwe Bibliotheek aan de Kerkstraat. De officiele opening is om 16.00 uur. Daarna zijn er voor alle doelgroepen feestelijke activiteiten, die doorgaan tot en met de volgende dag.

De officiele opening duurt tot ongeveer 18.00 uur. Er is muzikale omlijsting van de Muziekschool Rijssen en Frans Tusveld, oud-bewoner van de locatie, geeft een presentatie over de geschiedenis van de omgeving.

Programma
Vanaf 18.00 uur zijn er activiteiten voor het grote publiek. Een greep hieruit: Sprookjesparade van theatergroep Puur, filmvoorstelling The fault in our stars, silent disco en een workshop nachtgedichten schrijven door provinciedichter Heleen Bosma.
Activiteiten op zaterdag 7 maart zijn onder andere een workshop Babygebaren, jeugdfilm Oorlogsgeheimen,optreden Shantykoor Riessen, Folkloregroep Rijssen, en theaterschool Spoenk! Om 15.00 uur wordt het programma afgesloten met de trekking van de winnende loten van de roze kaartenactie.

Voordeel in de nacht
's Nachts krijgt iedere tiende bezoeker tussen 1 en 7 uur een gratis abonnement en de hele nacht kunnen vergeten boeken zonder boete ingeleverd worden. Er is de hele nacht iets te doen in de Bibliotheek.

Meer informatie
Kijk hier voor het complete programma.
Wegens de voorbereidingen voor de opening is de Bibliotheek vrijdag 6 maart vanaf 13.00 uur gesloten, vanaf 18.00 uur kunt u weer materialen komen lenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Kremer, specialist PR en Cultuur. annelieskremer@bibliotheekrijssenholten.nl, tel. 0548-513431, kies 5.