26-03-15 Symposium Vitaal oud worden en jaarvergadering tijd 18.00 -..


datum 26 maart 2015
tijd 18.00 - 22.30 uur
locatie LUX Nijmegen
onderwerp Symposium Vitaal oud worden en jaarvergadering

KNMG District Groot Gelre organiseert op 26 maart het Symposium Vitaal oud worden met voorafgaand daaraan de Jaarvergadering.

Volle spreekkamers? Geen lunchpauze? Een dienstsein dat constant afgaat? Herkent u dit?

Dagelijks vertellen we onze patienten hoe belangrijk een gezonde levensstijl is, maar de realiteit is dat de combinatie van het artsenberoep en een gezonde levensstijl vaak lastig is. En weten we eigenlijk zelf wel zo goed wat de spelregels zijn? Twee personen die hier van alles over te
vertellen hebben zullen komen spreken en deze spelregels haarfijn aan ons uitleggen.

"Je leven in balans" is de titel van de voordracht van Ard Schenk, voormalig wereld- en olympisch kampioen schaatsen. Met een topsport verleden zou je zeggen dat de hij wel weet hoe het leven in te richten. Toch haperde dat op een gegeven moment. Met deze ervaring en zijn ervaring als
fysiotherapeut en actief sporter, geeft hij een visie hoe de ouder wordende mens zijn leven in zou kunnen richten om tot op hoge leeftijd zelfstandig en fit te blijven.
"Excersise is medicine" en "beter dik en fit dan dun en inactief". Hoe krijgen we onze patienten aan het bewegen? Prashant Komdeur, sportarts bij de Sint Maartenskliniek en bondsarts Taekwondo bond Nederland, gaat ons hier adviezen in geven.

Ontstress tijdens deze avond en laat u vertellen wat u kan doen om uw leven, en dat van uw patient een stukje gezonder te maken.

Kijk voor meer informatie op onze website www.knmg-grootgelre.nl.

Programma:
18.00 uur Inloop en ontvangst
18.30 uur Buffet in de Benedenfoyer
19.30 uur Jaarvergadering (LUX 7)
20.15 uur Pauze met koffie en thee
20.30 uur 'Exercise is medicine' door Prashant Komdeur (LUX 7)
21.15 uur 'Je leven in balans' door Ard Schenk (LUX 7)
22.00 uur Afsluiting en borrel
22.30 uur Einde

Aanmelden:
voor 19 maart 2015 bij voorkeur per email: info@knmg-grootgelre.nl of via onze website. Wij verzoeken u zich voor alle onderdelen (diner, jaarvergadering en symposium) apart aan te melden.
Deze avond is uitsluitend bedoeld voor onze leden en deelname is gratis.
Locatie:
LUX Nijmegen, Marienburg 38-39, 6511 PS Nijmegen