Laat je hart spreken tijdens de Wijkweek van 21 t/m 28 maart


Laat je hart spreken tijdens de Wijkweek van 21 t/m 28 maart

19 februari 2015

De drie activiteitencentra De Bunthoef, Dommelbergen en De Slotjes zijn volop in ontwikkeling. Zo is de kwaliteit van de gebouwen sterk verbeterd door de vernieuwingen aan de belangrijkste onderdelen van het interieur. Deze mijlpaal vieren we met een bruisende Wijkweek.

De week wordt georganiseerd door de centra in samenwerking met de gemeente, OIB, Theek5 en H19. Tijdens deze Wijkweek staat de ontwikkeling van de activiteitencentra centraal. Om de groei te bevorderen hebben we ook uw bijdrage nodig. Dit kan zijn in de vorm van hulp bij de opknapwerkzaamheden
of door het organiseren van een activiteit die bijdraagt aan het sociale gebeuren in de wijk.

Handen uit de mouwen

Veel werk is al verricht zoals vernieuwing van het sanitair en de herziening van de entree. Toch zijn er enkele ruimtes die vragen om bijvoorbeeld een verfkwast of een verfrissend idee over de inrichting. Steekt uw graag uw handen uit de mouwen en houd u van contact met mensen? Klus dan mee
tijdens de Wijkweek. U kunt uzelf aanmelden door even binnen te lopen bij een van de activiteitencentra.

Organiseren van een activiteit

Houdt u van gezelligheid, samen iets creeren of... Vul zelf maar in. Het activiteitencentrum is de poort tot het organiseren van een binnen- of buitenactiviteit die bijdraagt aan het welbevinden in een wijk.

Voor de kosten van het opstarten van een activiteit is de gemeentelijke buurtsubsidie voor volwassenen beschikbaar tot maximaal EUR 500,- of de jongerenzapsubsidie, eveneens maximaal EUR 500,-. U kunt tot 28 februari subsidie aanvragen via het digitale subsidieportaal op www.oosterhout.nl.

Meer informatie

Houd www. activiteitencentra-oosterhout.nl in de gaten.