De raarste dieren ter wereld op De Baak


Op woensdagmiddag 25 februari wordt er tussen 14.00 uur en 16.00 uur weer een leuke en bijzondere Baakbelevenis georganiseerd.

Gekke neuzen, rare oren en grote tanden; je zult op woensdagmiddag 25 februari je ogen niet geloven. Tijdens een bijzondere Baakbelevenis op De Baak ontmoet je de raarste dieren van deze wereld! Deze middag gaan we kijken naar de raarste dieren die er op aarde te vinden zijn en wat deze
dieren allemaal kunnen doen. Er zijn allerlei spelletjes te doen, waarbij je kunt testen of jij deze gekke dieren na kunt doen. Wist je dat sommige dieren ook kampioen zijn in het spelen van verstoppertje? Help je ons ze te vinden?

Knutselen

Tijdens de Baakbelevenis kun je in onze educatieruimte ook uitgebreid knutselen. Zoek zelf een hoofd, een lijf en een paar benen bij elkaar en maak je eigen, rare dier. Iedereen is van harte welkom op deze woensdagmiddag en deelname is gratis.

NME De Baak

Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij De Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving en is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 te Beverwijk.

Beverwijk, 19 februari 2015.