Website beter beveiligd


Update uw internetbrower om problemen te voorkomen

We hebben onlangs maatregelen genomen om de privacy van onze websitebezoekers extra te beschermen. Uit onderzoek van Roy Jansen bleek dat de beveiliging van http://www.wageningen.nl/ kwetsbaar is. Hij heeft dit gemeld op basis van het 'responsible disclosure'-beleid van de gemeente
Wageningen. Deze kwetsbaarheid hield in dat beveiligde verbindingen 'gekaapt' konden worden, waardoor vertrouwelijke gegevens eventueel overgenomen zouden kunnen worden (zoals een Digid-wachtwoord).



Update uw browser

De beveiligingsmaatregelen kunnen tot gevolg hebben dat delen van de website niet goed meer te lezen zijn. Daarom raden we aan om uw browser te updaten. Hiermee voorkomt u veel problemen. Er worden continu nieuwe kwetsbaarheden in browsers ontdekt en fabrikanten van browsers reageren hierop
door een update van de browser te maken. Hier vindt u uitleg over hoe u uw browser kunt updaten.



Microsoft Internet Explorer

Het beste kunt u deze browser updaten door de laatste versie te installeren. Deze kunt u vinden via: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/download-ie.



Google Chrome

Via het volgende adres https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=nl legt Google uit hoe u Chrome kunt updaten.



Mozilla Firefox

Werk Firefox bij door drie eenvoudige stappen te volgen. Bekijk de stappen via https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-bijwerken-meest-recente-versie.



Apple Safari

Deze kunt u updaten via de standaard software updates van Mac OS X. Een korte instructie hoe u dit kunt doen is te bekijken via http://www.apple.com/softwareupdate.



Roy Jansen is op eigen verzoek met naam en toenaam genoemd in dit bericht.

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 19 februari 2015