Bouw Sterrenschool en huisartsenpraktijk Nobelhorst bijna van start


19 februari 2015

Bouw Sterrenschool en huisartsenpraktijk Nobelhorst bijna van start

De bewoners van Nobelhorst hebben er een tijd op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover. Zowel de bouw van de Sterrenschool, als de huisartsenpraktijk gaan de komende maanden van start. Een bijzonder moment waar lang naar uitgekeken is.

Sterrenschool in Nobelhorst
Medio 2016 begint de Almeerse Scholengroep een sterrenschool in de wijk Nobelhorst. Leerlingen kunnen zich nu al inschrijven voor deze school. Komend schooljaar wordt in basisschool de Zevensprong in Danswijk tijdelijk een ruimte ingericht voor deze school. Zoals het er nu naar uitziet kan er
in het schooljaar 2016/2017 lesgegeven worden in het nieuwe gebouw in Nobelhorst.

Informatieavond
Er is op dinsdag 3 maart vanaf 19.30 uur een informatieavond voor belangstellenden in basisschool de Zevensprong, Danslaan 74, 1326 PL Almere. Aanmelden hiervoor kan via directie@nobelhorst.asg-almere.nl.

Meer informatie: nobelhorst.asg-almere.nl.

Huisartsenpraktijk Nobelhorst
Huisartsenpraktijk Nobelhorst is een praktijk waar persoonlijke benadering, professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen voorop staan. Een praktijk met hart voor de patient, die van alle moderne technieken en mogelijkheden is voorzien. Deze benadering sluit naadloos aan bij het dorpse
karakter van Nobelhorst. Naast de reguliere huisartsenzorg kunnen de patienten ook terecht voor: (zelfzorg)medicatie, thuiszorg, fysiotherapie, psychologische hulp en verlos- en kraamzorg.

Meer informatie: huisartsenpraktijk-nobelhorst.nl