Vanaf 23 februari werkzaamheden aan groenvoorzieningen


Vanaf 23 februari werkzaamheden aan groenvoorzieningen

19 februari 2015

Van heesterbeplanting naar gras

Vanaf maandag 23 februari vinden er op verschillende locaties in Oosterhout werkzaamheden plaats aan de groenvoorzieningen. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd en duren naar verwachting tot eind april.

Wat gaat er gebeuren?

De gemeente gaat op verschillende plekken in de openbare ruimte de heesterbeplanting vervangen door gras. Eerst wordt de heesterbeplanting gerooid, daarna wordt er gras ingezaaid. De werkzaamheden starten vanaf maandag 23 februari a.s. en worden in fasen uitgevoerd. Aannemer Van Wijlen uit
Sprang-Capelle voert de werkzaamheden uit.

Werkzaamheden in fasen

Om de overlast te beperken worden de werkzaamheden zoveel mogelijk achtereenvolgens in de verschillende buurten uitgevoerd. De werkzaamheden worden afgesloten met het inzaaien van het gras. Direct aanwonenden worden door aannemer Van Wijlen voor aanvang van de werkzaamheden geinformeerd.
Bekijk de planning van de werkzaamheden (pdf, 212 kb).

Locaties

De plekken zijn verdeeld over de hele stad. Waar de heesterbeplanting precies wordt vervangen door gras, is terug te vinden op de gemeentelijke website

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer C. Berrevoets via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres c.berrevoets@oosterhout.nl Alle informatie is ook terug te vinden op de gemeentelijke website.