Webinar over rekentools voor leidingwaterinstallaties

Op maandag 19 februari van 12 tot 13 uur geeft ISSO, het kennisinstituut voor de installatiebranche, een gratis webinar over eenvoudige rekentools voor het dimensioneren van waterleidingen en warmtapwatervoorzieningen.

Op maandag 19 februari van 12 tot 13 uur geeft ISSO, het kennisinstituut voor de installatiebranche, een gratis webinar over eenvoudige rekentools voor het dimensioneren van waterleidingen en warmtapwatervoorzieningen. Het webinar wordt mogelijk gemaakt dankzij financiele ondersteuning van UNETO-VNI.

De deelnemers aan het webinar maken kennis met zeven digitale rekenhulpmiddelen. De tools versnellen in hoge mate het ontwerpproces en de (ontwerp)berekeningen in het offertestadium. Met de rekentools wordt bijvoorbeeld de inhoud en het vermogen van warmtapwatertoestellen bepaald of het drukverlies naar een ongunstig tappunt berekend.

Tijdens het webinar wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden stap voor stap gedemonstreerd hoe de rekentools werken. Ondertussen kunnen de deelnemers via een live chat hun vragen stellen. Aanmelden voor het webinar kan via het inschrijfformulier op www.isso.nl (onder Kennisbijeenkomsten/Agenda) of een mail naar instructies@isso.nl.

De rekentools horen bij ISSO-publicatie 55 `leidingwaterinstallaties voor woon- en utiliteitsgebouwen. Ook de rekentools en de publicatie zijn mogelijk gemaakt dankzij een financiele bijdrage van UNETO-VNI.