PAST-Sportdag Nieuwjaarssport evenement

geplaatst op 02 februari 2015

Op donderdag 19 februari organiseert Sportservice Noord-Holland in Aalsmeer het Nieuwjaarssport evenement. De dag staat in het teken van PAST (Passend Aangepast Sporten Traject). Tijdens deze dag kunnen deelnemers verschillende aangepaste sporten proberen en worden er verschillend clinics gegeven. De dag zal beginnen om 13.30 uur en eindigen om 15.30 uur. De toegang is gratis en geschikt voor iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of autisme. Kom langs om verschillende (nieuwe) sporten uit te proberen.

De dag wordt georganiseerd in het kader van PAST (Passend Aangepast Sporten Traject). Dit is een project waarbij mensen tegen een gereduceerd tarief kennis kunnen maken met verschillende aangepaste sporten (PAST). Op donderdag 19 februari in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer kan er kennis gemaakt worden met verschillende aangepaste sporten, die door PAST worden aangeboden. Er kan bijvoorbeeld meegedaan worden met voetbal, hockey, (rolstoel)tennis, (rolstoel)basketbal, atletiek en zumba. Iedereen mag aansluiten bij de sport die hij/zij leuk vindt en daarnaast worden er verschillende clinics gegeven. De toegang van deze sportdag is gratis en aan het eind ligt er een klein presentje klaar voor alle deelnemers. Deze sportdag is bedoeld om mensen kennis te laten maken met verschillende aangepasten sporten en de mogelijkheden binnen sporten met een beperking. Hier onder staan alle gegevens nogmaals op een rijtje:

PAST-Sportdag Nieuwjaarssport evenement

Locatie: Sporthal de Bloemhof Hornweg 187, Aalsmeer

Wanneer: 19 februari, 13.30 - 15.30 uur

Voor iedereen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of autisme

De toegang is gratis en iedereen kan mee doen met de spelletjes die hij/zij leuk vindt

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sadhana Ramsoebhag, past@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023 - 557 59 37 Wout Werker, wwerker@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023 - 557 59 37