Verkiezing Clubscheids van het Jaar in Den Haag

19 februari 2015

Ook dit jaar organiseert het CDA Den Haag weer de verkiezing van de beste Haagse clubscheidsrechter van het jaar. Met de verkiezing wil de lokale CDA-fractie haar waardering tonen voor de enorme inzet van de vele Haagse sport-vrijwilligers. Clubscheidsrechters van de vele diverse sportclubs in Den Haag kunnen tot 1 maart genomineerd worden en de prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 14 maart.

Wie is jouw favoriete clubscheidsrechter? Nomineer hem of haar! Vrijwilligers en vooral clubscheidsrechter verdienen het om af-en-toe extra in het zonnetje gezet te worden. Scheidsrechters zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Jij kunt ze deze aandacht geven door jouw favoriete clubscheidsrechter in Den Haag voor 1 maart aan te melden! Alle sporten doen mee! Ga hiervoor naar: www.haagseclubscheidsrechter.nl

Prijsuitreiking op SVC `08 Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars! Een winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury en de andere winnaar wordt gekozen, na een stemronde, door de bezoekers van deze website. Op zaterdag 14 maart om 16.30 uur wordt in het sportcomplex van voetbalvereniging SVC'08 bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van favoriete clubscheidsrechter van Den Haag toegekend krijgt. De prijsuitreiking wordt verricht door Cees Pluimgraaff (CDA-woordvoerder Sport).

Een initiatief van CDA Den Haag

De lokale afdeling van het CDA organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing van de clubscheids van het jaar. Vrijwilligerswerk is een van de speerpunten van het Haagse CDA-beleid. Met elkaar en door vrijwilligers kan in de wijken en in de stad veel meer worden bereikt. In de amateursport werken van oudsher veel vrijwilligers en zonder deze vrijwilligers zou de Haagse sport niet kunnen bestaan. Het CDA waardeert de inzet van vrijwilligers en wil deze ook zichtbaar maken door de verkiezing van de favoriete clubscheidsrechter van Den Haag. Den Haag als sportstad toont hiermee aan dat het aandacht heeft voor de grote rol van vrijwilligers.