3


* Brandweer
* GHOR
* MKA
* Openbare stukken
* Wet op de Veiligheidsregio's
* Test sirene niet gehoord?
* Handige links
* Locaties
* Pers

* Logo's VRH
* Portretten
* Persberichten

* Besloten delen

* >Homepage VRH
* >Direct naar ...
* >Pers
* > Persberichten
* > Persberichten

Persberichten

Veel rook bij brand in bedrijfsruimte
19 november 2014

Vanmorgen is omstreeks half vijf door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een bedrijfsruimte aan de Neringstraat. Niemand raakte bij de brand gewond.

Brandweer Haaglanden opent Brandweer Informatie Centrum
19 november 2014
Vandaag opende Jan Bron (directeur Brandweer) van Brandweer Haaglanden officieel het Brandweer Informatie Centrum (BIC) in de kazerne van Delft. Een centrum waar basisschoolleerlingen van groep 8 leren over brandveiligheid in een moderne, interactieve setting.

Gasexplosie in Hortensiastraat Den Haag
10 november 2014

Den Haag - Maandagmiddag iets na twaalf uur heeft er in de Hortensiastraat een gasexplosie plaatsgevonden. Als gevolg van deze explosie zijn meerdere woningen beschadigd geraakt. Vier personen zijn met verschillende verwondingen door ambulances naar ziekenhuizen vervoerd en drie
personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken.

Sirenes om 12 uur niet afgegaan
3 november 2014
De sirenes in de regio's Haaglanden en Hollands Midden zijn vandaag niet afgegaan. Inmiddels is er een `stille' test uitgevoerd waaruit blijkt dat de sirenes weer volledig werken.

Brand treft bedrijfspand in Honselersdijk
26 oktober 2014
Vanmiddag rond een uur brak brand uit in een bedrijfspand aan de Zwethlaan in Honselersdijk. Er raakte niemand gewond bij de brand.

Brandweer brengt bewoners met vluchtmasker in veiligheid
24 oktober 2014
Een woning op de 1e verdieping van een portiekflat aan de Haagse Zuiderparklaan heeft vanochtend flinke brand- en rookschade opgelopen. De brandweer redde 2 buren met een vluchtmasker uit het portiek. Er zijn drie personen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een vogel
overleefde de brand niet.

Woning verwoest door brand in Haagse Medlerstraat
23 oktober 2014
Een woning op de 3e etage van een portiekflat aan de Haagse Medlerstraat is vanavond volledig door brand verwoest. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Brandweer betrokken bij lichtjesfeest Divali
16 oktober 2014
Donderdag 23 oktober 2014 vieren Hindoestanen over de hele wereld het lichtjesfeest Divali. Vuur en rook zijn belangrijke elementen zijn binnen de Hindoestaanse cultuur en religie, ook tijdens het Divali lichtjesfeest. Brandweer en Hindoestanen hebben 1 ding gemeen: vuur is voor beiden
belangrijk. Daarom is er contact gelegd tussen Brandweer Haaglanden en de Hindoestaanse gemeenschap.

Open dag brandweerkazernes Scheveningen en Archipel
15 oktober 2014
Maak kennis met het werk van de brandweer in uw wijk! Kom op zaterdag 1 november 2014 tussen 10 en 15 uur naar de open dag van de brandweerkazernes Scheveningen en Archipel aan de Duinstraat in Scheveningen. De toegang is gratis.

Zolderbrand in Naaldwijk
5 oktober 2014

Zolderbrand twee-onder-een-kap-woning in Het Schepen Naaldwijk. Niemand gewond. Team brandonderzoek doet nader onderzoek naar oorzaak.

vorige123456...41volgende
pers.jpg (62 Kb)

Zoek op

Zoeken binnen de index
Vrij zoeken
_____________________
Periode
Periode maand[____________]Periode jaar[__________]
[ zoeken ]

Ik wil

* RSS[IMG]