2


* Brandweer
* GHOR
* MKA
* Openbare stukken
* Wet op de Veiligheidsregio's
* Test sirene niet gehoord?
* Handige links
* Locaties
* Pers

* Logo's VRH
* Portretten
* Persberichten

* Besloten delen

* >Homepage VRH
* >Direct naar ...
* >Pers
* > Persberichten
* > Persberichten

Persberichten

Brandweer bellen met beleid
27 december 2014
Ook u kunt er voor zorgen dat de jaarwisseling gezellig verloopt. Ga veilig om met vuur en voorkom brand. Als er toch een brandje buiten ontstaat blus dan zelf als het kan.

Keukenbrand door frituren
26 december 2014

Vrijdagavond, 2e kerstdag rond zes uur sloeg de vlam in de pan aan de Vaartdreef in Zoetermeer. Tijdens het frituren raakte het vet oververhit. De maisonnette woning liep veel rook- en roetschade op. Vier personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken in verband met rookinhalatie.





Brandweer ontruimt woontoren
7 december 2014

Vanmorgen is omstreeks half drie brand ontstaan in de inpandige fietsenstalling van een woontoren aan het Stamkartplein. Niemand raakte daarbij gewond.

Brand tuinhuisje volkstuinencomplex Erasmusweg
7 december 2014

Vanmorgen is omstreeks half acht door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een tuinhuisje aan het volkstuinencomplex aan de Erasmusweg ter hoogte van de Martinus Nijhoffweg. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Vier personen onwel door inademen koolmonoxide
7 december 2014

Vanmiddag zijn vier mensen onwel geworden na het inademen van koolmonoxide in een woning aan De Dintel. Zij zijn voor nader onderzoek/behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweer redt omwonenden uit de rook
3 december 2014

Woensdagochtend 3 december 2014 is rond tien over twee 's nachts brand uitgebroken in een portiekwoning aan de Erasmusweg in Den Haag. De brandweer redde 6 personen van omliggende woningen uit de rook.

Brand warmtekrachtcentrale bedrijfspand Monster
2 december 2014

De meldkamer van de regio Haaglanden ontving even voor tien uur vanavond een melding van een brand in een bedrijfspand aan de Madeweg in Monster. Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt.

Brand in stomerij winkelcentrum Meerzicht Zoetermeer
1 december 2014

Vanavond is rond kwart voor negen brand uitgebroken in een stomerij op de begane grond van winkelcentrum Meerzicht in Zoetermeer. Er raakte niemand gewond bij de brand.

Hulpdiensten Haaglanden redden wederom bewoners uit brandende woning.
29 november 2014

Zaterdagochtend rond half vijf is er een korte fel uitslaande brand aan de Gerrit van der Veenlaan geweest. Ten tijde van het ontstaan van de brand waren er vijf mensen aanwezig. Twee van de vijf zijn door de brandweer uit het brandende pand gehaald. De andere bewoners zijn door de
politie in veiligheid gebracht. Alle vijf de slachtoffers zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Brandweer redt bewoners uit brandend pand
27 november 2014
Donderdagavond rond tien over half twaalf heeft een felle uitslaande brand gewoed in een bovenwoning aan de Regentesselaan. Twee personen zijn door de brandweer uit het brandende pand gered. Drie andere personen uit de beneden woning. Vier personen zijn met rookinhalatie klachten naar
het ziekenhuis vervoerd, een is op de incidentlocatie nagekeken.

vorige12345...41volgende
pers.jpg (62 Kb)

Zoek op

Zoeken binnen de index
Vrij zoeken
_____________________
Periode
Periode maand[____________]Periode jaar[__________]
[ zoeken ]

Ik wil

* RSS[IMG]