Fluor viert de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Amsterdam

Fluor viert de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Amsterdam

IRVING, Texas en AMSTERDAM - (Business Wire)

Fluor Corporation (NYSE: FLR) heeft vandaag samen met honderden medewerkers, klanten en zakelijke partners de feestelijke opening van zijn nieuwe vestiging in Amsterdam gevierd. Na meer dan 50 jaar actief te zijn geweest in Nederland, is Fluor recent van Haarlem verhuisd naar zijn nieuwe duurzame kantoorgebouw in bedrijfspark Beukenhorst-Zuid, in de buurt van luchthaven Schiphol. Welcome to Fluor's new Amsterdam office in the Netherlands. (Photo: Business Wire)

Welcome to Fluor's new Amsterdam office in the Netherlands. (Photo: Business Wire)

De professionals op het Fluor-kantoor in Amsterdam blijven energie-, chemische, infrastructuur- en industriele markten in Nederland en in heel Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azie en Australie bedienen. Gevestigd in het meest duurzame, full-service bedrijventerrein van Nederland, biedt het nieuwe kantoor een aantrekkelijke, interactieve werkomgeving aan de meer dan 800 medewerkers en klanten die er werken.

"Ons Nederlandse kantoor is een belangrijke hulpbron voor Fluorklanten sinds 1959, die een groot aantal nationale en internationale klanten bedienen in de olie-, gas- en chemische sector, evenals infrastructuur en industriele markten," aldus David Seaton, voorzitter en CEO van Fluor. "Het Nederlandse kantoor heeft gediend als maatstaf voor andere Fluorkantoren, met meer dan 40 nationaliteiten vertegenwoordigd onder onze professionals die werken aan internationale projecten."

Het interieur van de nieuwbouw moedigt samenwerking in projectverband aan en is toegesneden op de vereiste van de klant om grote internationale projectteams te kunnen onderbrengen. Het ontwerp heeft veel open ruimte en daglicht met een sfeer die ontworpen is om medewerkers te verbinden en hun tevredenheid en productiviteit te verhogen.

"We zijn erg enthousiast over de mogelijkheid die deze nieuwe vestiging ons geeft om ons vermogen uit te breiden om klanten en Nederland te helpen en Fluor te doen groeien," aldus Marc van Heyningen, vice-president en algemeen manager van Fluor Amsterdam. "Het doel was om een kantoorervaring te creeren waar klanten binnenkomen en zeggen, 'Hier wil ik mijn project uitvoeren; dit voelt als business; dit voelt transparant, interactief, en aangenaam.'"

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE: FLR) is een wereldwijd techniek- en constructiebedrijf dat enkele van de meest complexe projecten van de wereld ontwerpt en bouwt. Het bedrijf maakt en levert innovatieve oplossingen voor zijn klanten op het gebied van techniek, inkoop, fabricage, bouw, onderhoud en projectmanagement op wereldwijde basis. Fluor bedient al meer dan 100 jaar klanten in de energie-, chemische, overheids-, industriele, infrastructuur-, mijn- en energiemarktsector. Fluor heeft zijn hoofdvestiging in Irving, Texas, en staat op plaats 109 op de FORTUNE 500-lijst. Met meer dan 40.000 werknemers wereldwijd, bedroegen de inkomsten van het bedrijf in 2014 $ 21,5 miljard. Kijk voor meer informatie over Fluor op www.fluor.com en volg Fluor op Twitter @FluorCorp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150219006601/nl/

Fluor Corporation

Mediarelaties:

Brian Mershon, 469-398-7621

of

Eric Krantz, 281-263-6030

of

Investeerdersrelaties:

Geoff Telfer, 469-398-7070

or

Jason Landkamer, 469-398-7222

Zie het origineel.