Politie onderzoekt overval Spar | politie.nl


Laatste update:
21-02-2015 | 11:55

Doornenburg - Vrijdagavond omstreeks 18.45 uur werd de Spar supermarkt aan de Kerkstraat in Doornenburg overvallen. De overvallers waren bewapend en droegen beiden een bivakmuts over hun gezicht. Zij gingen er met een onbekende buit vandoor. Niemand raakte gewond.

De twee overvallers kwamen de winkel binnen en dwongen personeel onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een soort stroomstootwapen geld af te geven. Het personeel en enkele klanten die nog in de winkel aanwezig waren werden gedwongen op de grond te gaan liggen. De
overval heeft enkele minuten geduurd en meteen nadat de twee overvallers verdwenen waren werd door een personeelslid de toegang tot de winkel afgesloten en de politie gewaarschuwd. Hoe de twee overvallers zijn gekomen en gegaan is niet bekend.

Signalementen van de overvallers:

Dader 1:

* Man met fors postuur

* 1.75 a 1.80 lang

* Getinte huidskleur

* Droeg een zgn. "Arafatsjaal"

* Donkere kleding

Dader 2:

* Hiervan is alleen bekend dat hij wat kleiner en slanker was dan dader 1

en dat hij een joggingbroek zou hebben gedragen. Kleur onbekend.

* en hoge sportschoenen

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.





2015089186