Bouwrijp maken terrein kindcentrum Steenderen start binnenkort


Actueel

De voorbereidingen voor het nieuwe kindcentrum in Steenderen zijn in volle gang. Het ontwerp voor het gebouw is in januari aan vele belangstellenden gepresenteerd. De planning is dat de bouw in april 2015 start. Daaraan voorafgaand (in maart) maken we het terrein bouwrijp.

Op 12 februari 2015 is de vergunning voor het bouwen van de school verleend. Meer informatie hierover vindt u op www.officielebekendmakingen.nl. Om de school te kunnen bouwen, is de skatebaan tijdelijk verwijderd. Deze komt terug als de bouw gereed is. Met een definitief plan voor de openbare
ruimte rond het terrein zijn we nog aan de slag. Het ontwerpplan is tegelijk met ontwerp van het kindcentrum gepresenteerd. Er zijn verschillende reacties binnengekomen op het openbare ruimte plan en we bekijken waar nog aanpassingen nodig zijn. Het definitieve ontwerp is voor de zomer klaar.
Meer informatie volgt dan.

Het kindcentrum op de Prins Bernhardlaan gaat plaats bieden aan een school voor ca. 250 leerlingen en kinderopvang. Daarnaast komt er een gemeenschapsruimte voor een muziekaanbod, consultatiebureau, JEKK, schoolbibliotheek en Steenderens Belang.