Geen NL Doet dit jaar


23-02-2015 Elk jaar is de landelijke vrijwilligersdag van het Oranje Fonds onder de naam NL Doet. Dit jaar doen de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland niet mee.
Maar dit betekent voor de instellingen in onze gemeente zeker niet dat zij geen extra hulp kunnen vragen. Want uiteraard is dit wel mogelijk door contact op te nemen met de landelijke organisatie via www.nldoet.nl.

Kort op elkaar

Vorig jaar viel NL Doet gelijktijdig met de gemeenteraadsverkiezingen. Om die reden organiseerden de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland een eigen vrijwilligersdag op 26 september. Omdat deze dag nog vers in het geheugen ligt en er toch wel het een en ander georganiseerd moet
worden, is de keus gemaakt om een jaartje over te slaan. In 2016 doen de medewerkers van de drie gemeenten weer vol enthousiasme mee.

Vrijwilliger of klus?

Had u toch een beetje op hulp gerekend? Of heeft u een klus? Dan kunt u het volgende doen. Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NL doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. U kunt uw klus aanmelden bij www.nldoet.nl. Wilt
u graag helpen tijdens deze dag? Dan kunt u zich ook aanmelden bij het Vrijwilligerspunt via nldoet@vrijwilligerspunt.com.