Capanni Lifestyle conceptstore verhuist naar Amersfoort

Capanni Lifestyle, de conceptstore van de vriendengroep achter B&B Casa Capanni in Toscane is verhuisd naar de binnenstad van Amersfoort. Tegelijkertijd introduceert Capanni Lifestyle de krijt- en kalkverf van Arte di Vita (geschikt voor zowel muren als meubels).

Eerlijk & natuurlijk

De conceptstore van Capanni Lifestyle komt in het pand dat vroeger de Stadsherberg van Amersfoort was. Je kunt hier terecht voor kleur- en interieuradvies, goede Italiaanse koffie, romantische bohemien mode, leren tassen, sieraden, landelijke meubels, stoffen en woonaccessoires, stationery en boeken. Het concept kenmerkt zich door oog voor detail, een voorliefde voor producten van natuurlijke materialen, eerlijk en waar mogelijk met de hand gemaakt door ontwerpers en kleinschalige eenmans- of familiebedrijven uit o.a. Italie, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten. Denk hierbij aan Amandine de Brevelay, Maledetti Toscani, B-natural, About Blanks, Arte Pura, Magnolia Pearl, Les Ours, en Aura Peeperkorn. Een deel van het assortiment is ook online verkrijgbaar (www.capanni.eu).

Kunst van Leven

Arte di Vita bestaat uit 18 kleuren kalkverf en 35 kleuren krijtverf, gemaakt van authentieke kalk en krijt met natuurlijke pigmenten. Onder de kleuren bevinden zich "Gustaviaanse" kleuren en vergrijsde poedertinten, geinspireerd door het landschap en het licht in zowel Noord- als Zuid-Europa. De verflijn is gecreeerd door kunstschilder en interieurontwerper Alexandra van Cruyningen.

De conceptstore opent haar deuren op dinsdag 3 maart. De Grand Opening (met catering) vindt plaats op zaterdag 7 maart vanaf 12 uur in Amersfoort, aan de Grote Sint Jansstraat 8.