WOZ-beschikkingen en aanslagen gemeentelijke belastingen 2015


RSS

Eind februari 2015 zijn de WOZ-beschikkingen en aanslagen gemeentelijke belastingen weer verstuurd. De afgelopen jaren ontvingen de meeste belastingplichtigen eind februari afzonderlijk ook de aanslag afvalstoffenheffing variabel deel voor de kilo's en ledigingen. Met ingang van 2015 staan
alle aanslagregels op een aanslagbiljet dus ook het variabel deel van de afvalstoffenheffing van het belastingjaar 2014. Op de aanslag kunnen dus nu aanslagregels over belastingjaar 2014 en 2015 staan.

Digitale Belastingbalie

Wilt u snel uw taxatieverslag raadplegen, bezwaar maken of uw specificatie van de ledigingen inzien? Ga dan naar de Digitale Belastingbalie. U kunt met uw DigiD inloggen en op deze manier veel zaken regelen die te maken hebben met uw WOZ-beschikking en/ of aanslag gemeentelijke belastingen.
Nog geen DigiD? Ga dan naar www.digid.nl/aanvragen. DigiD geeft aan dat de doorlooptijd van de aanvraag ongeveer vijf werkdagen is.

Vragen?

Algemene informatie over de aanslagen of de WOZ- beschikking kunt u vinden onder Producten & Diensten of met behulp van de zoekmachine. Heeft u na het lezen van de informatie op onze website toch nog een vraag? Stuur dan uw vraag naar belastingen@sint-oedenrode.nl.

Team Belastingen is ook telefonisch bereikbaar tussen 9.00 tot 16.00 uur op het belastingtelefoonnummer: (0413) 481241. In de eerste weken nadat de WOZ-beschikkingen/ aanslagen zijn verstuurd, kan het zijn dat de medewerkers telefonisch bezet zijn in verband met de drukte. Probeert u het dan
op een later tijdstip nog eens of stuur een e-mail naar bovenstaand e-mailadres.

Team Belastingen