Gaat uw bedrijf met ons naar de onder naar de ondernemersbeurs?


woensdag 25 februari 2015

De gemeente Coevorden biedt ondernemers ook dit jaar weer de gelegenheid om deel te nemen aan de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. We willen graag samen met ongeveer tien (kleinere) ondernemers een stand op de beurs invullen. Gaat u samen met ons naar de beurs?

Het behoud en bevorderen van werkgelegenheid is een van de speerpunten van de gemeente Coevorden in de komende jaren. Om kleine en startende ondernemers een kans te geven zich te presenteren, biedt de gemeente Coevorden hen ruimte in haar stand op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe (BCDD).
Voor deze ondernemers is een stand op dit soort beurzen vaak net een stap te ver. Daarom geeft de gemeente hen de mogelijkheid om gezamenlijk een stand in te richten om optimaal te kunnen profiteren van elkaars krachten en netwerk.



Grootste MKB-evenement in Drenthe



De BCDD worden op dinsdag 14 en woensdag 15 april 2015 gehouden in de TT Hal in Assen. Met 10.000 bezoekers en 300 standhouders is dit het grootste MKB-evenement van Drenthe. Een unieke gelegenheid voor ondernemers en zakelijke bezoekers om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen.
Ondernemers die belangstelling hebben, kunnen contact opnemen met Ina Dobben, bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Coevorden, e-mail i.dobben@coevorden.nl of telefoon 14 0524.