Politie zoekt getuigen van bedreiging met mes | politie.nl


Laatste update:
25-02-2015 | 10:50

Hoogeveen - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging met een mes.

Een 14-jarige jongen uit Hoogeveen kwam op 30 januari jl. rond 14:30 uur uit de Tamboerpassage de Markt op lopen. Twee meisjes en een jongen van ongeveer 14 jaar oud scholden hem uit. Toen hij weg wilde fietsen trokken ze hem van zijn fiets. De jongen bedreigde hem met een zakmes. Een man
heeft daarop de jongen bij het slachtoffer weggehaald. De politie zoekt getuigen van dit incident en is met name op zoek naar de man die tussen beide is gekomen.

Signalementen

Het eerste meisje is blank, ongeveer 14 jaar oud en ongeveer 1.70m lang. Ze heeft een normaal postuur en lang bruin haar. Zij droeg die dag een spijkerbroek en een halflange donkerblauwe jas met bontkraag en bruine leren strepen aan de voorzijde.

Het tweede meisje is ook blank, ongeveer 14 jaar oud en ongeveer 1.70m lang. Zij heeft blond lang haar en een normaal postuur. Zij droeg die dag een witte Nickelson jas met bontkraag en roze Adidas trainingsbroek. Zij liep een beetje voorovergebogen.

De jongen is blank en ook ongeveer 14 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65m lang en heeft een vrij gezet postuur. De jongen heeft blond haar dat aan de zijkanten opgeschoren is met bovenop stekelig haar. Hij droeg die dag een blauwe korte jas van het merk Coolcat met aan de voorzijde oranje strepen.
Ook droeg hij een zwarte trainingsbroek.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van dit voorval. Ook komt de politie graag in contact met de man die de jongens uit elkaar heeft gehaald. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M 0800-7000.